Job Board

Waarom Job Board?

Sinds 2016 is het @WORK-programma een nieuw onderdeel van de CE-IEMES opleiding. In 2017 sluit ook CO-IEMES aan bij dit programma-onderdeel. Het @WORK-programma geeft eerste- en tweedejaars studenten de mogelijkheid om meteen vanaf het begin van hun studie al kennis te maken en actief mee te draaien met het werkveld. @WORK geeft studenten de kans om vroegtijdig een netwerk op te bouwen in de Creatieve Industrie en zich zo klaar te stomen als (beroeps)professional.

Job Board is hierbij de schakel tussen student en professionals uit de praktijk. Bedrijven plaatsen vacatures op ons platform; Job Board. De student kan hier op reageren en rechtstreeks in contact komen met de desbetreffende bedrijven. Job Board biedt dus alleen een platform en is geen tussenpersoon.

NB: Job Board is niet het platform voor stagevacatures! Dus niet voor fulltime meewerk- en/of onderzoeksstages. Hiervoor dient het bedrijf deze link te raadplegen.

Hoe werkt het?

Bent u op zoek naar helpende handjes en/of kunt u ondersteuning gebruiken bij uitvoerende werkzaamheden op uw vakgebied? Vul dan onderstaand formulier in om een vacature op ons Job Board te plaatsen.

Let op; deze vacature dient alleen ingevuld te worden wanneer er werkzaamheden gerelateerd met de opleiding aangeboden kunnen worden. Dit zijn alle activiteiten omtrent events, music, gaming, entertainment, festivals, et cetera. De student heeft de mogelijkheid om ongeveer 8 uur per week te vervullen met een maximum van 50 uur per semester. Twijfelt u over uw aanvraag of heeft u vragen? Stuur dan eerst een mailtje naar het volgende mailadres ter bevestiging: aciwork@fontys.nl

Hoe dan verder?

Wanneer u eenmaal een vacature op ons Job Board geplaatst hebt, ligt het heft in handen van onze studenten. De studenten kiezen op basis van eigen voorkeur en talent een passende job en raken rechtstreeks met u in contact wanneer zij op de vacature reageren. Een vacature plaatsen is dus geen garantie dat één van onze studenten uw vacature ook daadwerkelijk zal gaan vervullen.

Wanneer een student contact met u opneemt maakt u samen afspraken over de duur van de werkzaamheden, werktijden, taken en een eventuele vergoeding. Fontys ACI fungeert hierbij niet als intermediair. De student zal u na het uitvoeren van de werkzaamheden vragen om een beknopte feedback over zijn/haar prestaties.

Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact op via mail: aciwork@fontys.nl