Minors

Minoraanbod

De minors van Fontys ACI zijn studieprogramma's van 30 studiepunten (ec; 840 sbu) die studenten volgen als onderdeel van hun bacheloropleiding. De Fontys ACI-minors richten zich op hbo-studenten in de latere jaren van hun studie. De minors worden  aangeboden in blokvorm (semester full-time). Studeer je aan Fontys of aan een andere hogeschool, dan ben je van harte welkom bij Fontys ACI je minor te komen volgen. De Fontys ACI-minors zijn vanzelfsprekend ook toegankelijk voor Fontys ACI-studenten. Het antwoord op veel gestelde vragen over de minor vind je op de algemene minorinformatiepagina op  Fontys Connect (inloggen vereist).

 • Minor Dance Industry
  Deze minor haakt in op het feit dat een groeiend aantal student komt te werken in de dance-industrie, of daarin ambities heeft.
   
 • Minor Design 360
  Het creatieve werkveld schreeuwt om talenten, die gedreven door een passie en eigengemaakte techniek(en), geloven in en staan voor creëren. De zoektocht naar “what’s the designer in you?” staat centraal in deze minor.
   
 • Minor Gamification Business
  In de minor Gamification Business gaan we je klaarstomen voor de snel groeiende game industrie.
   
 • Minor Transmedia Design for Creative Industries
  Aan de slag met het vertellen van verhalen die zich ontvouwen over meerdere (digitale) platformen. In deze minor ga je een transmedia productie maken.
   
 • Minor Trendwatching
  Trendwatchen is kijken naar de wereld om ons heen met als doel het in kaart brengen van actuele veranderingen in de maatschappij.