Job Board

Job Board

Waarom Job Board?

Het @WORK experience studieprogramma van de IEMES opleidingen Communicatie en Commerciële Economie vraagt in iedere fase van de opleiding om mooie matches tussen student en professionals uit de praktijk.

Deze matches faciliteren we voor 3e jaars fulltime meewerk- en 4e jaars fulltime onderzoekstages. Daarnaast faciliteren we ook in parttime (uitvoerende) taken en werkzaamheden voor 1ste  jaars studenten. Studenten ontdekken op deze manier in een vroeg stadium de Creatieve Industrie, bouwen aan hun netwerk, doen praktijkervaring op en stomen zich zo klaar als (beroeps)professional. 

Hoe werkt het? 

Kunt u ondersteuning gebruiken bij eenvoudige uitvoerende werkzaamheden op uw vakgebied? Bijvoorbeeld de hospitality bij een event/festival, stagehand bij concerten, runner bij een film- of tv productie, hulp bij de verkoop van merchandise, et cetera. U kunt dan via onderstaand formulier uw ‘hulpvraag’ beschrijven in een vacature voor Job Board.

Op basis van eigen voorkeur en talent zoeken studenten naar een passende job en maken ze rechtstreeks bij u hun interesse kenbaar. U maakt samen met de student afspraken over de duur van de werkzaamheden, werktijden, taken en een eventuele vergoeding. Fontys ACI fungeert hierbij niet als intermediair.  De student zal u na het uitvoeren van de werkzaamheden vragen om een beknopte feedback over zijn/haar prestaties. De @WORK Spelregels met het werkveld waar de student zich aan moet houden geven u een betere indruk van wat van de student verwacht wordt. 

Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact op via mail: aciwork@fontys.nl of telefonisch met Lia Rentrop 06-50242249.